NYHETER OCH PRESSMEDDELANDEN

Praxter har i veckan som gått, 10/9-19,  signerat ett aktieöverlåtelseavtal med avsikten att förvärva samtliga aktier i Flygmalajen AB. Tillträdet ska ske senast 1/11-19. Ett strategiskt viktigt och spännande förvärv för vår fortsatta expansion i Mälardalen. Vi återkommer med mer information när tillträdet skett. 

Läs hela inlägget »

Nu har Praxter Fastigheter öppnat ett nytt longstay boende för företag och deras anställda i Skiftinge, Eskilstuna. Företagshotellets geografiska läge är optimalt med direkt närhet till E20 och Skiftinge Handelsplats. Här ska det förutom ett stort handelscentrum även byggas ca 400 bostäder inom de närmaste åren. Vi ser ett stort behov av denna typen av boenden i Mälardalen, med den snabba tillväxten som råder i området och den ökade närvaron av nya företag som detta innebär. 
Boendet "Skiftinge Longstay" är ett modernt företagshotell med indraget fiber, moderna kök och gemensamma utrymmen med ca 20 boenderum. Mer information om våra företagsboenden hittar ni på www.Swedenlongstay.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: nyheter

En ny hemsida har publicerats till Praxters long stay verksamhet för företagsbostäder och långtidsboende. Swedenlongstay.se Här erbjuder vi företag prisvärt och bekvämt boende när dem är i  behov av boende till sina anställda som har projekt i vår närhet. 
Välkommen att kontakta oss på hk@praxter.se eller +46 111 144442 om ni vill veta mer. 
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: swedenlongstay.se

Praxter Fastigheter är glada att kunna meddela att vi den 05 april tecknat ett företagsboende avtal med ICDS Constructors. Praxter förbinder sig att upplåta boenderum för ICDS alla anställda som jobbar på företaget Amazons byggsiter i Eskilstuna och Katrineholm. Från 10 april kommer ICDS ha 30 st, med option på ytterligare 30 st, av sina medarbetare boendes hos oss i vårt longstay företagsboende, Hållsta Home, utanför Eskilstuna. Praxter önskar våra nya hyresgäster varmt välkomna och  vi kommer göra allt vi kan för att alla ska trivas i vår anläggning. 

Läs hela inlägget »

PRAXTER FASTIGHETER äger och driver sedan år 2012 Eskilstunas första Self-Storage anläggning, SaveSpace. Under våren 2019 har vi, Praxter, gjort en facelift på vår anläggning, installerat nya säkerhetssystem och även släppt en ny hemsida; www.SaveSpace.se
I samband med detta vill vi erbjudera alla våra befintliga hyresgäster i regionen Sörmland och Västmanland 30% rabatt vid bokning av förråd om behov av extra utrymme uppstår. . Boka snabbt direkt på hemsidan! SaveSpace- Sveriges lågprisförvaring. Säkra & trygga förråd till marknadens bästa priser. www.savespace.se
Varmt välkomna.

Läs hela inlägget »

Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna i Köping har nu förhandlat klart och kommit överens om 2019 års hyreshöjning. Uppgörelsen har landat i en höjning av lägenhets-hyrorna på 1,85%.

Ett exempel: Om någon haft 5 000 kr i månadshyra 2018 kommer den nya hyran bli
5 093 kr/månad (5 000 kr x 1,0185 = 5 093), dvs en hyreshöjning med 93 kr/månad. 

Läs hela inlägget »

Vi på Praxter Fastigheter renoverar löpande våra lägenheter till en hög standard. Just nu håller vi på att färdigställa 5 st lägenheter i Köping för nya hyresgäster. Lägenheterna kommer att vara klara att flytta in i för nya hyresgäster före årsskiftet 18/19.
Vi använder oss av högkvalitativa materialval. Golv byts ut i hela lägenheten till massiv ekparkett (14 mm). Arkitektritade platsbyggda kök installeras med energieffektiva vitvaror i rostfritt stål. För att se vår utbud och visa intresse av lediga lägenheter, gå till vår hemsida www.praxter.se, under menyn "sök lägenhet" / "lediga lägenheter" för mer information.

Läs hela inlägget »