Intresseanmälan hyra lägenhet av oss

Här är du välkommen anmäla intresse att hyra lägenhet av oss på Praxter. Ange gärna vilken storlek av lägenhet du letar efter. Din eventuell max hyra, beskriv din familjesituation (hur många ni tänkter bo i lägenheter), nuvarande boendesituation, dina ekonomiska förutsättningar att kunna betala hyran (dvs anställning, inkomster eller andra möjligheter).

Ju mer information du anger och desto tydligare din ansökan är desto större sannolikhet är det att vi kan hitta en lägenhet som passar dig. Genom att klicka på "Skicka-meddelande" knappen i formuläret godkänner du att Praxter Förvaltning AB har rätt att genomföra en kreditprövning av dig som potentiell hyresgäst.

Läs även gärna vår uthyrningspolicy för mer information
 

  • Hur många personer är tänkt att bo i lägenheten?
  • Fyll i om du/ni har fast arbete, jobb eller hur dina inkomster (stöd) ser ut som gör att du kan påvisa att du klara av att betala hyran.
  • Om husdjur finns beskriv gärna vilka och hur många i meddelande fältet nedan tillsammans med övrig information ni vill delge oss.
  • Ju mer information ni ger oss och ju tydligare era önskemål är desto sannolikare är det att vi kan hitta en lägenhet som passar era önskemål.