Praxter slår upp portarna sitt nya longstay hotell med 180 rum. 

Under vintern 2017 har Praxter, tillsammans med Hållsta fastighetsutveckling, arbetat intensivt med att färdigställa vårt nya longstay Hotell för företag och privatpersoner. 
Boendet har 180 st rum. Lokalerna är i gamla IBMs Huvudkontor i Sverige som ligger i Hållsta, Eskilstuna. Boendet kommer i stor utsträckning beläggas med företag och deras anställda som i dagsläget är kontrakterade av amerikanska Amazon.com för att hjälpa dem att etablera sig i Sverige. 
Som ett första led i sin Svergie satsning bygger Amazon idag tre stycken gigantiska anläggningar i Sörmland och Västmanland. En i Västerås, en i Eskilstuna och en i Katrineholm. 
Praxters nya boende Hållsta home www.hallstahome.se  ligger strategiskt placerat med ett gynsamt avstånd till samtliga byggsajter vilket lett till att vi kunnat skriva långa hyresavtal med flera av de entrepenörer som Amazon kontrakterat för bygget. 
Bygget är planerat att fortlöpa ca sex år vilket gör att boendet är en långsiktig satsning. 
Med vårt sen tidigare befintliga longstay boende i Hållsta är vi nu glada att kunna erbjuda totalt erbjuda 225 st dubbelrum i våra båda boenden. 


 

Etiketter: hållsta home

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter