NYHETER OCH PRESSMEDDELANDEN

Under sommaren när vädret tillåter passar vi på att jobba med våra fastigheter utvändingt. Just nu håller vi på att renovera och måla om hela fasaden på Mälartorget 3. Arbetet beräknas vara klart i början av september. 

 

Läs hela inlägget »
Etiketter: fasadmålning

Nu har vi på Praxter, i samarbete med Dahléns Bygg, påbörjat balkongbyten på Mälartorget. Under de närmaste veckorna skall 30 st balkonger bytas och renoveras. Parallellt med balkongerna kommer fasad  renoveras och målas om. 
Ett steg av flera i närtid för att förbättrea boendemiljön för våra hyresgäster på Mälartorget. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: balkonger

Praxter öppnar den 01 februari 2021 ett nytt longstay boende i Västerås under varumärket Sweden Longstay, www.swedenlongstay.se. 
Boendet har 45 nyrenoverade boenderum och är avsett främst för företagsbostäder där kunderna har behov av boende till sina medarbetare under sina olika projekt. Företagshotellet är central beläget på Hässlö i Väserås med närhet till både centrum och Västerås flygplats. Boendet har alla tänkbara bekvämligheter bland annat en egen gymnastiksal och ett separat gym för att våra gäster ska kunna aktivera sig. 
För mer information besök www.swedenlongstay.se

Läs hela inlägget »

Praxter har den 1/12-20 avyttrat 2 fastigheter i Hållsta, Eskilstuna på ca 4000 kvm. 
Vi har ägt fastigheterna sedan 2012 och har jobbat med utveckling och egna verksamheter i fastigheterna. En lokal entrepenör via sitt fastighetesbolag visade intresse för fastigheterna och det var rätt köpare att ta över, både för oss och för området. Nu var det dags att lämna över stafettpinnen.
Vi önskar nya ägarna stort lycka till och hoppas på ett gott samarbete framöver då det är tänkt att Praxter vidare ska hjälpa till med uthyrning i fastigheterna. 

Läs hela inlägget »

Praxter har i början av september erhållit bygglov från Köpings Kommun för att bygga nya lägenheter på Mälartorget i Köping. 
"Vi kommer skapa 10 st nya lägenheter som är tänkta att vara klara för inflytt från 01 december 2020. Det rör sig om 5st nya 1:or som blir ca 40 kvm och 5 st nya 2:or som blir ca 55 kvm. Alla lägenheter kommer utrustas till en högstandard med smarta funktioner. 
Vi kommer färdigställa en visningslägenhet och om man är intresserad av ny lägenhet hos oss skickar man in en ansökan via vår hemsida så ordnar vi med en visning". 

Läs hela inlägget »

Praxter erbjuder  företagsbostäder och longstay hotel i Malmö.
Sen 1 juli har vi tillsammans med två  samarbetspartners möjlighet att erbjuda lägenheter, rum och hus till uthyrning. I dagsläget hyr vi ut ca 25 rum till olika byggföretag.
"Malmö är en snabbt växande stad i en region där vi ser flera stora byggprojekt i uppstartsfas vilket kommer skapa stor efterfrågan på denna typ av företagsbostäder under de kommande åren. Därför har Praxter valt att etablera oss även här".

Läs hela inlägget »

Praxter har under sommaren färdigställt utbytet av äldre värmesystem till modernare miljövänligare väremsystem i Köping. Åtgärden har utförts i samarbete med Naturvårdsverkets projekt Klimatklivet där bolaget har fått stöd för åtgärden genom att man minskar Co2 utsläpp och på så sätt bidrar till en bättre miljö. 
"Klimatklivet har möjliggjort att vi kunnat tidigarelägga denna åtgärd som är ett stort plus för både våra hyresgäster, medarbetare och miljön. Nu tittar vi vidare på att även installera laddstationer till elbilar och hoppas att vi även kan genomföra detta projekt tillsammas med Klimatklivet". 

Läs hela inlägget »

Investor Relations

På denna sida publicerar Praxter information som kan vara relevant för samarbetspartners, investerare, analytiker, media eller dig som av andra skäl följer vår utveckling. 

Investor Relations kontakt vid frågor 
Adam Morgan, adam@praxter.se
+46 (0)707 274975
 

Arkiv

Länkar

-

Senaste nyheter